“Jangan Sampai Terisap Jari Daddy ye Nak” Shuib Sepahtu

Pelawak, Pelakon dan Usahawan terkenal Shuib Sepahtu mencuri perhatian nitizen dengan memuat naik photo anak bongsunya yang sedang minum susu.

Photo yang dimuat naik oleh Shuib di akaun facebook miliknya itu disertakan dengan caption yang berbunyi “Jangan sampai terisap jari daddy ye nak, jari tidak mengeluarkan susu 😂”.

Shuib Sepahtu atau nama sebenarnya ialah Shahmira Muhammad yang sebelum ini telah kehilangan isterinya iaitu Siti Sara Raisuddin akibat Covid-19 kini terpaksa membesarkan anak anak yang masih kecil tanpa kasih sayang seorang ibu.

Photo yang dimuat naik oleh Shuib itu mengundang pelbagai komen dari netizen, ada yang berasa kelakar namun ada juga yang berasa sedih mengenangkan nasib anak anak Shuib terutamanya anak bongsunya yang masih lagi bayi yang tidak berpeluang untuk mendapatkan kasih sayang dan belaian dari seorang ibu.

Diharapkan Shuib dan keluarga tabah menghadapi segala ujian yang diberikan Ilahi.

Semoga perkongsian ini bermanfaat, sila kongsi dan berikan komen untuk membantu kami menambah baik halaman ini. Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang tidak sopan dan menghina.

Iklan: Dapatkan kereta Import Recon unregister, Proton, Perodua, Toyota dan Mitsubishi Baharu. Perbaharui Insuran dan Cukai Jalan WhatsApp di sini 0106538079.

Leave a Reply

%d bloggers like this: