Takziah, Abang Kepada Badrul Bakhtiar Kembali ke Rahmatulla

Sebuah portal bolasepak berkongsi hantaran di Facebook mengenai kembalinya abang kepada Ketua Pasukan Bolasepak Kedah iaitu Badrul Bakhtiar sebentar tadi.

Berita kehilangan Abang Badrul Bakhtiar yang dikenali sebagai Abng Mie itu dikongsi oleh Halaman Facebook Hijaukuning.com.

Badrul Bakhtiar merupakan antara pemain bolasepak Kedah yang paling setia, iaitu mula menyarung jersi Hijau Kuning sejak dari tahun 2006. Namun dikhabarkan pada musim depan beliau akan berhijrah untuk menyertai pasukan Sabah.

Salam takziah diucapkan buat ahli keluarga Badrul Bakhtiar diatas kehilangan abangnya, semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman.

Semoga perkongsian ini bermanfaat, sila kongsi dan berikan komen untuk membantu kami menambah baik halaman ini. Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang tidak sopan dan menghina.

Iklan: Dapatkan kereta Import Recon unregister, Proton, Perodua, Toyota dan Mitsubishi Baharu, Trade in kereta lama, Perbaharui Insuran dan Cukai Jalan WhatsApp di sini 0106538079.

Leave a Reply

%d bloggers like this: